Fizetés

FIZETÉS HITELKÁRTYÁVAL

credit cards
Az összes kártyát elfogadjuk a Visa és a MasterCard logóval. Ezen kívül a Fashionis elfogadja az előre fizetett kártyákat és a Maestro és Visa Electron bankkártyákat.
A hitelkártyával való fizetés teljesen biztonságos, mert webhelyünk és a bank közötti kommunikáció titkosított és nem nyomon követhető.
A Fashionis a Verisign Secure Site Pro protokollt használja az SSL tanúsítvánnyal (Extended Validation), amely jelenleg a legmagasabb biztonsági szabvány. A kártya adatait harmadik személyek nem olvashatják.


FIZETÉS PAYPÁLAL

paypalA PayPal az eszköz, amely lehetővé teszi a megrendelés kifizetését anélkül, hogy megadta pénzügyi adatait. Ezek az adatok valójában a Paypal számláján vannak tárolva.
A fizetési mód kiválasztásával, a rendelés visszaigazolását követően megnyílik a PayPal bejelentkezési oldala, ahonnan hozzáférhet fiókjához és teljesítheti a fizetést. Ha még nincs PayPal-fiókja, közvetlenül a megrendelés elvégzése előtt hozhatja létre.

A fizetés csak pillanatnyilag hitelkártyával történhet
Minden egyes hitelkártya-tranzakcióban több fél is részt vesz:
1. Az ügyfél vagy a kártyabirtokos a vásárláshoz
2. A kibocsátó bank vagy a Visa vagy MasterCard hitelkártyát kibocsátó vállalat az ügyfelek számára
3. A vevő vagy a vállalat neve, amely lehetővé teszi a hitelkártyával történő fizetéseket
4. Az a bank, amely a kereskedő nevében kártyaügyleteket szponzorál

Fizetéshez szükséges lépések: hatékony és kényelmes módszer, amely csak néhány másodpercet vesz igénybe, és magában foglalja a hitelkártya használatát:

1. szakasz - Engedélyezés
Ha hitelkártyával online vagy készpénzben történő fizetést végez, ha a kártyát ellopták és a kártya számát valaki más bevitte, a kártyaszámláról azonnal elküldjük a kártyát szponzoráló banknak. „Engedély. A szponzoráló bank elküldi a kibocsátó banknak a kártya számát, a lejárati dátumot, a számlázási címet, a kártyaigazolási értéket (CVV) és a vásárlási összeget.

Fázis 2 - Ellenőrzés
A kibocsátó bank ezután ellenőrzi, hogy minden kapott információ megegyezik-e a kártyabirtokos archív adataival. Az is előfordul, hogy a kártyabirtokosnak elegendő hitele van a vásárlás fedezésére. Néhány kártya szolgáltatás lehetővé teszi annak ellenőrzését is, hogy a kért vásárlás nem kívül esik-e a kártyatulajdonos szokásos kiadási szokásain, különösen akkor, ha a vásárlás a kártya kibocsátási országán kívül történik, vagy ha a kibocsátó bank magas kockázatot jelent csalás. Ha a vásárlást jóváhagyták, a vásárlás összegét kivonják a kártyabirtokos rendelkezésére álló hitelből.

3. fázis - Jóváhagyás vagy elutasítás
A kibocsátó bank a vásárlás jóváhagyásával vagy elutasításával válaszol a támogató bankra. Ha megtagadják, a kártyatulajdonosnak meg kell adnia egy másik fizetési módot. Ha jóváhagyták, a kártyatulajdonos megkapta a fizetés visszaigazolását. A kibocsátó bank pénzt küld a támogató banknak a vevő fizetésére. A promóciós bank ezt a pénzt félreteszi egy "kötegelt" más engedélyezett fizetésekkel.

Fázis 4 - végső kifizetés
A nap végén a vállalkozó általánosságban kérelmet küld a bank tevékenységének kifizetését támogató banknak. A bank ezután átutalja a felszámolási összeget, vagy a banki díjak nettó tranzakciós pénzét a bank személyes számlatulajdonosát figyelembe véve a hálózathoz. Ezek a műveletek hihetetlenül jól működnek minden nap, így az ügyfelek könnyen finanszírozhatják vásárlásaikat. A Merchant Bank hitelkártyái rendkívül gyors módja annak, hogy üzleti tevékenységet folytassanak, miközben a kártyatulajdonosok nagyszerű kényelmet élveznek.